van buuren

Jouw nieuwe werkgever

Werken bij Van Buuren Fotografie-66

Van Buuren Groep

Een open en betrokken familiebedrijf, dat omschrijft ons het beste. Het feit dat veel van de ruim 200 medewerkers al lange tijd in dienst zijn, wijst op een fijne werkomgeving en sterke bedrijfscultuur.

We zijn specialist in de bouw & techniek met een uitgebreid assortiment om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Samen willen we blijven groeien en ontwikkelen!

‘Van Buuren… meer dan een groothandel’

Doorgroeien binnen Van Buuren

Binnen Van Buuren krijgen medewerkers de kans om door te groeien in de richting die jij zelf wilt. Jij bent de baas over je eigen toekomst. Geef je interesse aan en samen kijken we naar de mogelijkheden!

Van Buuren
Werken bij Van Buuren

Meer dan werk

Er is naast werk ook ruimte voor plezier en gezelligheid. Ons stamppotbuffet is een jaarlijkse traditie en de bouwvakborrel staat elk jaar met rood omcirkeld in de agenda. Daarnaast hebben wij een enthousiaste personeelsvereniging die zorgt voor leuke activiteiten.

Voldoening in je werk

Van Buuren is de ideale partner voor producten en diensten in de sectoren bouw, installatie, industrie en timmerfabrieken. Met jouw talenten, expertise en innovatieve ideeën streven we ernaar onze klanten optimaal van dienst te zijn en hen zo volledig mogelijk te ontzorgen.

Werken bij Van Buuren Fotografie-161

Duurzaam Van Buuren

Grondstoffen worden schaarser, dieren worden bedreigd en klimaatverandering is onmiskenbaar. Om de aarde op verantwoorde wijze door te geven, is het essentieel dat eenieder zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. De Van Buuren Groep spant zich eveneens in om positief bij te dragen en onderneemt daar waar mogelijk op duurzame wijze.

Wat wij doen

IJzerwaren

Gereedschappen

Bouwbeslag

Installatie